måndag 11 maj 2009

Göteborg!

Helgen i Göteborg var toppen! Vi kom upp vid 12 i lördags och sen gick vi en runda på stan och efter det gick vi runt i Slottsparken och tittade. Vilken underbar park! På kvällen fick vi god mat och spelade spel hemma hos Anna och Christian.
I Söndags var vi på Universeum och det var sååå himla fint! Riktigt imponerade blev vi -och Milo- av alllt där inne.



Laddad för att resa, solglasögon, napp & Ice Age så går det bra :)

Leker på en lekplats inne i Göteborg

Glasspaus i Slottsparken! Framför oss finns en säldamm.

OHHH Pingviner! Centrera

Där fanns EN lerpöl i hela Slottsparken... Den hittade Milo!



Inne på Universeum!


Massa fina akvarium!



Stooora fiskar!

Milo var väldigt fashinerad av vattenfallen...

"Faaalig Haaaaj! OHH!"
Så kom dom äntligen - HAJARNA! Milo stod där länge och tittade, helt förundrad.

"WOW!"


"Titta Mamma! Nemo!"
Milo stod här hur länge som helst och var helt överlycklig över att Nemo fanns där inne. Fick bära honom skrikandes där ifrån ;)



Jaminsann, det var Nemo!

Efter akvariumen kom vi in i Regnskogen. Det var helt fantastiskt uppbyggt, med broar, trappor, växter överallt, djur överallt och VARMT! Det var "bara" 26 grader, men luftfuktigheten var så enormt hög så svetten rann på oss allihop efter några minuter. Helt otroligt fint var där!

En så fin Apa som Milo gärna ville ta på skuttade omkring där inne. Man fick absolut inte röra aporna så det gällde att hålla hårt i en 2åring snabba fingrar ;)

I upplevelsedelen fanns det massa häftiga saker, även för en liten som Milo. Lastbilen var en höjdare, han satt där länge och väl innan Rikard fick bära honom skrikandes därifrån med. Men när han såg vad som väntade så blev det bra fort...

Poilsbil!

Världens sötaste träningscykel!

Phu, det blev en del bilder. Har tagit massa fler men orkar inte ladda upp fler... Sovdax nu. 4 dagars jobb kvar, sen bär det av till Örkelljunga på fredagkväll för en dejt med alla goa shoppingmänniskor som jag äntligen ska få träffa! På lördag är det Molo salg i Köpenhamn och det kommer bli grymt kul!

2 kommentarer:

miranda sa...

ser ut att vara himmelriket för ett barn :)

mamma sa...

ser visst ut att vara ett underbart ställe för barn där ni varit. Ni är helt klart världens bästa föräldrar du och Rikard ni är så bra på att ge lilla Milo bra upplevelser. kram mamma

Powered By Blogger