söndag 8 februari 2009

Helgen kom och försvann...



Helgen gick lika fort som alltid.

I fredagskväll var jag med jobbet och bowlade. Blev en tidig kväll, var hemma igen vid halv tio. Skönt och lagom, och kul!

I lördags var vi i stan en sväng, sen hem och städa och på kvällen kom Mollan & Jocke hit för att titta på Melodifestivalen.

Idag söndag var vi ute en runda i förmiddags, matade ankorna och gick en sväng. Det skönt ute, men blåste kallt. I eftermiddags var vi allihop hemma hos min moster och fikade, trevligt, som alltid. Kvällen blir lugn...

Melodifestivalen sen då. Herregud. Holy shit. Nu kan det nog inte bli sämre? Petra var urkass som programledare, ge oss tillbaka Luuuk!! Och Björn Gustavsson! Det var ingen humor alls i programmet. Låtarna var ju oxå under all kritik. Jag gillade Alcazar, för en gångs skull. Coolt framträdande med stencoola mickar. Allt annat kan vi slänga i soporna, och Af Ugglas kan vi slänga allra längst ner. Fy vad hemsk hon är! Vilka är dom röstat på henne egentligen? Är dom döva?! Och om dom är döva, är dom blinda oxå? För hon såg ut som om hon skulle skita ner sig på scenen.

Ja, jag tänker inte skriva att jag inte ska titta på det mer, för det kommer jag att göra. Och vara lika irriterad nästa lördag. Visst är det roligt?





Milo har bakat muffins...



Han hittade sin elbil i förrådet så vi fick ju ta in den. Ett år sen han fick den och nu kan han äntligen köra med den!



Milo fick sitta på Birthes häst igår. Inte ett dugg rädd trots att pållen är ENORM!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken häst! Jag hade minsann varit livrädd ;)
Kanske tur att man "missade" melodifestivalen då.

miranda sa...

mobbar du min lilla älskling af ugglas va?! ha ha jag tycker hon e go men sjunga det kan hon f-n inte ;)

Powered By Blogger