söndag 18 augusti 2013

Sommaren är över...

Gör ett försök att sparka igång denna döda blogg igen. Sommaren är nu över - vilken fantastisk sommar det har varit! Imorgon är en stor dag. Imorgon börjar min lilla goa Milo skolan. Jag förstår verkligen inte hur detta gick till. SKOLAN?! Min bebis? Jisses. Jisses. JISSES! Jag får ångest och hjärtklappning av bara tanken på det. Det kommer gå bra, det vet jag. Han är en smart kille, utan tvekan. Däremot är han fortfarande lite för snäll. Det är nog mest det som oroar mig. Hans blyghet har blivit så mkt bättre och han är i stort sett aldrig blyg längre och det är såklart enormt skönt. Det har varit en spänd kille här hemma idag, med många frågor och många funderingar. Han längtar jättemycket men är såklart ändå nervös. Vi föräldrar får följa med den första timmen bara, sen skulle vi tydligen bli hemskickade. Jisses. Dom är bara 6 år... När jag började skolan var mamma med hela första dagen! Åh mitt mammahjärta värker...

Sommaren har varit toppen, Italien underbart as always. Nu är hösten på ingång och det känns mer och mer för varje dag som går. Verkligheten knackar på. 2 månader tills Hoppsan kommer till världen, Hoppsan som fortfarande är en "hen" och inte vill visa för oss vad hen är. Hoppsan, vi längtar efter dig!

Bjuder på lite bilder från sommaren!

Lyckliga unge... Hon älskar verkligen att simma o bada!

Alla härliga ungar! 

Lia - modellen 

Besök i år med!Lia under vattnet i poolen

 
Milo & Elliot under vattnet i poolen.


Härlig underbar sommar, men nu är den slut. Längtar redan efter nästa... 

3 kommentarer:

Malins blogg sa...

Hej på dig! nu var det ett bra tag sedan jag var in här igen och läste. Fick bara en sån lust just nu att kolla in din blogg, för något sa mig att eftersom vi är så lika i så mycket, så hade jag bara en tanke, undrar om hon är gravid?! konstig känsla..och så läser jag några rader och ser ett "Hoppsan" ;-) hahahaha! blev så glad, för det var ju precis så vår tredje krabat kom till :-) Just, hoppsan :-) och jag slår vad om att det är en liten tjej ni väntar också :-) hade ju vart riktigt skoj :-) och vår var beräknad till den 31 oktober, men hon kom ju 4 november. Så vi håller oss till vinterbarn :-)Hihi, roligt :-) Hoppas allt går bra, nu kommer jag med spänning att fortsätta läsa din blogg igen :-) KRAM

Jessica - Mamma till Milo o Lia sa...

Kul att du tittar in! Ja en Hoppsan blev det visst... Totalt oplanerat, men nu längtar man! Framförallt efter att inte vara gravid mer.. Blä! Hoppsan här är beräknad till 3 nov, men jag kommer snittas i slutet av oktober nån gång! Själv tror jag det är en pojke, men det får väl tiden utvisa nån gång!
Kram!

mamma sa...

Så roligt du börjat blogga här igen Jessica. Ja visst var det en härlig sommar i Italien, och att bada med dessa underbara barn är så roligt. Lilla Lia är ju en riktig liten fisk, hon har ju lärt sig simma denna sommar. Har lärt av sin bror Milo som är jätteduktig på att simma.Och du VI längtar också efter lilla HOPPSAN.. undrar vad det blir ???