söndag 28 oktober 2012

Söndag!

Pju, söndag. Vintertid. Hur kan EN liten timme ställa till det så? Det är banne mig svårt att förstå, samma sak varje gång, åt vilket håll man än ändrar.
Idag har det blivit en shoppingtur, Markislagret, Eko lunch på Frasses och sen Maxi. Pju. Dödströtta när vi kom hem x antal timmar senare. Nu sover barnen och vi har parkerat oss i soffan. Där planerar jag stanna resten av kvällen...


Igårkväll fick vi mat hos Mamma och Pappa. Barnen byggde koja och efter lite tjat fick dom in Morbror där med. Där satt dom sen och babblade. Sötnosar. 

Det har varit en bra helg som inleddes med en härlig Mammafest i fredag, väldigt trevligt, vi ses alldeles för sällan! Nästa helg ska vi ha stor Halloweenfest och det ser vi verkligen fram emot! Ska bli så kul, barnen ska sova hos Mormor och Morfar och vi ska ha roligt med alla dom bästa vännerna. Huset ska förvandlas till ett spökhus och vi ska förvandlas till.. ja, det säger jag ju inte såklart!
Såklart fick bloggen med svida om till Halloween-kostym:)

1 kommentar:

Mamma sa...

Så bra bild, men det syns inte direkt att dom sitter i en koja. Men mysigt hade dom. Och det är alltid lika roligt när vi kan träffas alla och barnen älskar det...kram

Powered By Blogger