fredag 21 september 2012

Fredag....

Äntligen Fredag! Å Äntligen börjar Lisan se lite piggare ut. Vi har varit hemma sen i tisdags med feber som hoppat upp och ner på henne, samt hosta och megaförkylning. Hostan är kvar men lite har den lättat iaf och febern är borta. Redan i måndags eftermiddag märkte jag att hon hade feber, men det har varit väntat så förkyld som hon varit. Nu hoppas jag Milo klarar sig. 



Barnens höstskor från Tretorn kom igår! Det är deras Hockeyboot som är lite varmfodrad samt helt vattentät. Blev älskade direkt och båda sitter med dom på sig i soffan nu:). Suuuupersnabba enligt Milo;). Snordyra skor, 799 spänn. Men jag lyckades fynda Lias på www.barnskospecialisten.se och Milos på Ellos med en rabattkod som funkade på varumärken. Sånt gillas!


Å igår visade Lisan nya kunskaper. Ungen kan klippa! Hon klippte rakt genom pappret. Imponerad faktiskt att hon kan hantera en sax ordentligt. Jag minns när Milo fick börja försöka klippa, då var han nog i samma ålder, kanske lite äldre. Han höll med båda händerna och hade ett himla göre innan han kom på det. 


I helgen är det 55 års kalas för min älskade Mamma och dessutom ska Milo simma och så är det öppet hus på brandstationen, ett måste för en blivande brandman ju!

1 kommentar:

mamma sa...

Så jättefina skor barnen har fått. Ja lilla Lia är en riktig klippare o simmare...hihihi.kram

Powered By Blogger