måndag 19 juli 2010

Hemma!

I lördags kom vi hem efter en fullkomligt underbar semester! Så skönt har vi haft det. Inte ett enda mörkt moln på en vecka. Inget regn. Ingen kyla. Alla varma kläder ligger orörda. Ja nästan dom andra med, vi har bott i bikini/badbyxor. Lia har konstant haft bara blöja på sig. Barnen har varit snälla och goa och lekt fint. Lite tjabb såklart, framförallt på kvällarna när tröttheten började sätta in. Båda grabbarna har sovit innan klockan nio varje dag. Trötta, nöjda och brunbrända. Dom små bäsarna somnade i vagnen varenda kväll, i endast blöja. Lia sov ute i bara blöja varje kväll fram tills halv tolv tolv när vi gick och la oss och tog in henne, då var hon oftast svettig.
Det har varit allt som det inte var förra året, med andra ord;). Tänk att sommaren kan vara så här ljuvlig, här i sverige. Det har verkligen känts som att man var utomlands.

I lördags när vi skulle åka hem hade dom varnat för regn och åska, så förtältet togs ner i fredagskväll. Tuuur var ju det. Vilken storm som drog in! Grenarna flög från träden och vår taklucka sprack då den fick en stor gren på sig. Några husvagnar bort fick dom en ännu störra gren på sin husvagn och förtält och det gick totalt isönder. Även det var en storm man sällan ser i Sverige, utomlandskänsla på det med. Det var ju nästan lite "tur" att det blev sånt väder sista dagen, för innan dess ville man inte alls hem. Nu kändes det ändå OK att åka hem.

Har massor, massor med underbara kort. Måste ju bjuda på en del.














Det är så tacksamt att ta bilder på barn i vatten, blir så fina kort. Har en hel drös med kort från dagarna på Ölands Djurpark med, kommer i ett eget inlägg senare.

Inga kommentarer:

Powered By Blogger