tisdag 24 juni 2008

Midsommar * Skånes Djurpark

Så nu har vi firat midsommar med buller och bång! Vilket partaj det blev! Ja för oss vuxna då såklart, Milo somnade vid nio och sov till åtta morgonen efter, hur han nu bara kunde i detta livet! Själv så tror jag att klockan var runt fyra - halv fem när jag kom i säng... Oj oj vad trött jag var dagen efter!




Milo på Midsommarafton. Antar att han funderar ut nya bus ;)



Tur att vi har flyttat så alla fick plats =)


Sjunga gjorde dom men om det var skönt för alla andras öron vet i fasen ;)

I söndags var vi på Skånes Djurpark tillsammans med min moster och hennes familj och min morbror och hans familj. Oj vad Milo tyckte det var roligt! Han var helt stum av förvåning dom första två timmarna och visste inte riktigt vad han skulle göra, han sa knappt ett ljud. Förutom när han fick rida, då sa han: MUUU! Haha! Han tyckte det var skitkul att rida, jag trodde han skulle bli rädd, men icke. När ridturen var slut och jag tog ner honom från hästen sträckte han armarna efter hästen. När vi gick iväg sprang han tillbaka och vinkade på hästen oxå, den lilla godingen.



Milo klappar får! Stackars får ser helt uttråkad ut...



Milo är förstummad...




Vi grillade lite och i väntan på att korven skulle bli klar käkade Milo korvbröd och myste med Pappa...



Väntar på att rida!



Sötast i världen! Som ni ser så är det inte den minsta hästen heller, men Milo tyckte verkligen det var toppen =)



Åka rutchkana med Pappa var oxå en höjdare!

Efter den dagen var Milo TRÖTT kan jag lova er...

onsdag 18 juni 2008

Fått jobb =)

Nu har jag fått jobb! Den 1 september är det dax för mig att börja jobba på Månsagården i Kristianstad. Ska bli väldigt skoj! Det är en kulturförskola och det ska bli spännande att se hur man jobbar där och jag tror man kommer lära sig MASSOR av att arbeta där. Jag kommer att arbeta med dom minsta barnen 1-2 år, precis där jag vill vara!


Den 18 augusti är det dax för Milo att börja förskolan här i Gärds Köpinge. Oj oj, tänk att min lilla bebis är så stor! Nu har vi iaf hela sommaren på oss att mysa och upptäcka världen innan det är dax för allvaret. Jag kommer att arbeta 70% så det känns inte så farligt. Det finns så mkt man vill hinna med nu, mer än att jobba. Jag kan inte förstå att jag kommer se Milo så lite sen...


Strax efter jag tackat ja till jobbet (har funderat på det sen i måndags) så ringde dom från Tvedegårdens förskola och erbjöd mig vikariat där. Erm, nej tack. Det var där jag helst inte ville vara och det kändes verkligen bra att kunna säga nej.

Milo sover och jag sitter med hårfärg i håret, så hoppas han sussar liiite till iaf. Nu är det snart midsommarafton och vi ska ha fest här. Ska bli så kul, alla goa vänner kommer. Vi blir 11 personer kom jag på när jag räknade efter igår! Jag hade räknat till nio pers, men glömt mig och Rikard, haha. Ja ju fler desto roligare! Hoppas alla våra underbara barn somnar tidigt, eller vad säger ni?





Milo & hans polare Maja chillade på täcket igår. Alltid när Maja ligger på täcket så måste ju Milo sitta/ligga bredvid, det är så gulligt!




Finaste t-shirten i garderoben kommer från Molo. Of Corse!

Milo tyckte verkligen t-shirten från Småfolk var superfin, pekade på aporna hela tiden och sa "OOOH"! Och ja, jag tycker visst att han kan ha gult & lila.
OCH RÅÅÅSA!

Coola killar har rosa så det så!!!

torsdag 12 juni 2008

Massa intervjuer...

Denna veckan är verkligen fullsmockad med anställningsintervjuer för mig. Varit på en om dagen och imorgon har jag 3(!!!) inbokade! Sanslöst. Fast det hade väl inte förvånat mig om man ändå inte får ngt jobb. Hoppas kan man ju alltid och det är ju kul att bli utvald, även om jag börjar tröttna på att springa på intervjuer nu. Bara 3 kvar imorgon och en på måndag, sen hoppas jag alla är avklarade och att nån av dom resulterar i ett jobb. Nog för att jag gärna hade varit hemma ett år till men det funkar ju inte. Och Milo kommer garanterat att älska dagis, han är en sån knatte som älskar andra barn.



I morgon ska vi åka till några bekanta och spana in deras lilla mini bebis. En liten Filip som föddes för snart en månad sen. Vi har köpt en sommardress åt honom som Milo oxå har. Ett antal storlekar mindre så såklart... Denna är det:



En av favoriterna i garderoben just nu. Milos garderob är ju för övrigt alltid full med fina kläder, jag är som sagt tokig i att handla åt honom. Men jag säljer ju oxå så jag kan ju göra det med gott samvete. Jag brukar ha ett gäng auktioner ute på Tradera.com allt som oftast. Klicka in under säljare och skriv in Jhezzica så får ni se om där är ngt fiint! Säljer just nu en del av hans bodys då vi har gått över till t-shirts. Trodde jag aldrig skulle hända, men jo nu så, Jag tycker han ser så bebisaktig ut i body. Stora grabben nu ju!

På familjeliv.se hänger jag mest nu för tiden. Byebye Facebook och Lunarstorm. Familjeliv är bäst, framförallt alla underbara människor i vår dansk shoppingtråd och i vår Kristianstadstråd där jag lärt känna många nya underbara männsiskor. Allt tack vare en sida på nätet!

Här hittar ni min sida och framförallt, min shopping. Finns under "shopping" (nähe?!) eller "Milo modellar". Welcome!

http://www.familjeliv.se/hem/tjollabolla/galleri.php

lördag 7 juni 2008

WOOO!

Nu var det ett tag sen igen, men vi har verkligen haft fullt upp. Nu har vi flyttat och kommit i ordning ganska bra, håller på att städa lägenheten som ska lämnas nästa helg. ÅÅÅ vad skönt det ska bli när det är klart!

Milo badar på gräsmattan i sin minipool.
Idag har vi köpt en STOOOR fin pool åt oss allihop!

Milos underbara bord och stolar som han fick av mormor o morfar i "inflyttningspresent" ;)

Milos fantastiska rum, är sååå nöjd med det!



Vårt fina lila/gråa sovrum. *lööve*



Köket. Köksluckor kommer bytas nån gång ;)




Stort uterum!



Andra delen av köket. Panelen var knallblå innan jag gick lös på den. Vi har även målat väggarna och laggt golv.


Vardagsrummet! Tapetserat fondvägg, målat och slipat parketten.



Allrum. Laggt nytt golv.





Mysigt med spis!

























Powered By Blogger