onsdag 18 juni 2008

Fått jobb =)

Nu har jag fått jobb! Den 1 september är det dax för mig att börja jobba på Månsagården i Kristianstad. Ska bli väldigt skoj! Det är en kulturförskola och det ska bli spännande att se hur man jobbar där och jag tror man kommer lära sig MASSOR av att arbeta där. Jag kommer att arbeta med dom minsta barnen 1-2 år, precis där jag vill vara!


Den 18 augusti är det dax för Milo att börja förskolan här i Gärds Köpinge. Oj oj, tänk att min lilla bebis är så stor! Nu har vi iaf hela sommaren på oss att mysa och upptäcka världen innan det är dax för allvaret. Jag kommer att arbeta 70% så det känns inte så farligt. Det finns så mkt man vill hinna med nu, mer än att jobba. Jag kan inte förstå att jag kommer se Milo så lite sen...


Strax efter jag tackat ja till jobbet (har funderat på det sen i måndags) så ringde dom från Tvedegårdens förskola och erbjöd mig vikariat där. Erm, nej tack. Det var där jag helst inte ville vara och det kändes verkligen bra att kunna säga nej.

Milo sover och jag sitter med hårfärg i håret, så hoppas han sussar liiite till iaf. Nu är det snart midsommarafton och vi ska ha fest här. Ska bli så kul, alla goa vänner kommer. Vi blir 11 personer kom jag på när jag räknade efter igår! Jag hade räknat till nio pers, men glömt mig och Rikard, haha. Ja ju fler desto roligare! Hoppas alla våra underbara barn somnar tidigt, eller vad säger ni?





Milo & hans polare Maja chillade på täcket igår. Alltid när Maja ligger på täcket så måste ju Milo sitta/ligga bredvid, det är så gulligt!




Finaste t-shirten i garderoben kommer från Molo. Of Corse!

Milo tyckte verkligen t-shirten från Småfolk var superfin, pekade på aporna hela tiden och sa "OOOH"! Och ja, jag tycker visst att han kan ha gult & lila.
OCH RÅÅÅSA!

Coola killar har rosa så det så!!!

3 kommentarer:

miranda sa...

grattis till jobbet jessica! skönt för dej!!

å milo passar ju jättebra i rosa tröjan. hade du haft rosa byxor till hade det nog inte varit så himla macho men det blev jättefint ju ;-)

ja vi kan ju alltid hooooppas att barnen somnar i hyfsad tid men jag e verkligen tveksam när det gäller mina flickor i alla fall :-D ha ha man har ju lite erfarenhet på den punkten... eller vad säger du?!

obs! glömde säga att du måste sila bort vätskan från ananasen innan du blandar den med dom övriga ingredienserna!

kram kram

Anonym sa...

Jätte grattis till nya jobbet!! Och jag håller med Miranda, Milo passar bra i den tröjan :)

Må gott!!
kram

Anonym sa...

Kikar tillbaka, Grattis till jobb. Där har jag praktiserat, bra ställe. Ja visst är molos kläder skitsnygga! Man blir ganska sjuk av alla fina barnkläder som det finns. Man kan ju inte låta bli att handla dom heller:)

Powered By Blogger