onsdag 9 januari 2008

Våra dagar...



Dagarna tickar på, vi försökr fylla dom med aktiviteter. Milo är så pass stor nu så bara gå hemma med Mamma är tråkigt, det ska helst hända ngt ju!





Igår började babysimmet igen. Milo sken som en sol hela tiden, han älskar verkligen att bada! Nu är det bara 3 gånger kvar, sen får vi åka in och bada själva nån gång i veckan. Väldigt synd, vi hade jättegärna fortsatt, men det finns inte fler kurser... :( Milo dyker under vattnet med världens leende och kommer upp med samma leende. Han fullkomligt älskar Glen, vår instruktör och slänger sig efter honom när vi är i vattnet.





Idag har vi varit på Barbacka och fikat och lekt med alla andra knattar. Milo hittade sig en ny kompis som var 3 dagar äldre än honom bara. Roligt att se dom leka med varandra och verkligen ha roligt! Vi var där i flera timmar så hela dagen fördrevs. Det är alltid lika trevligt att träffas, jag är så glad att jag lärt känna alla dom underbara människorna!

Milo spanar in sina nya coola hängsebyssor...



Milo sussar gott sen lite mer än en timma tillbaka och vi tittar på Grammisgalan. Älskade Lasse W gjorde ett underbart framträdande! Ser fram emot sommaren då jag får se honom igen :) Å så vann han Årets Låt! Grattis, det var han väl förtjänt av!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger