lördag 12 januari 2008

Ännu en vecka gått...



Så har ännu en vecka traskat förbi! Milo närmar sig ettårsdagen med stormsteg...


I torsdags var våra grannar här inne och spelade Fia & drack kaffe. En vanlig förmiddagssyssla när vi inte har ngt annat för sig! På bilden bredvid ser ni lilla söta Maja, 1 hel månad gammal idag! Grattis ;).
Milo tycker Maja är en väldigt spännande person, han vill gärna titta på henne och skrattar åt henne. Men det gäller att vara med, han är ganska hårdhänt och stark i nyporna!











<--- Milo ser ut att vara på språng på denna bilden!



Milo & Pappa myser & fikar tillsammans. Milo vill gärna sitta och fika med lite vatten och smörgåsrån på kvällen. Mysigt, tycker han!



Igår hade Milo 2 kompisar som var här och lekte hela eftermiddagen. Det är verkligen full rulle med 3 stycken 10-11 månaders grabbar i samma rum!



På bilderna ser ni Tim och Liam som ligger ner. Tim & Milo är nästan exakt lika gamla, så när som på 3 dagar! Liam är lite yngre, men dock den största grabben, han är född den 12 Mars. Liam kan redan gå och Tim snackar massa goja hela tiden =). Det är så roligt att titta på dom små liven när dom kryper runt och grejar. Rätt vad det är är alla i en hög, eller ska alla ha samma leksak. Dom har verkligen glädje av varandra nu och leker med varandra på sitt lilla sätt. Krypa runt o jaga varandra, eller Moa, är ju en stor hit!



Alla på gåstolen...





Efter att kompisarna hade åkt hem däckade Milo totalt. Nästan 3½ timmes lek var väldigt utmattande! På kvällen igår var grannarna inne hos oss igen. Milo spanade väldigt mkt på Maja och var väldigt sugen på att tugga lite på hennes fot, fast det fick han ju inte såklart. Han kan minsann bitas väldigt hårt nu med sina 6 tänder!







Milo lekte lite med sin Tiger innan han skulle sova. Han studsar ikapp med den och skrattar som tusan. Sen fick Tiger en godnattpuss oxå innan det blev sovtajm för våra goa lilla grabb....














Inga kommentarer:

Powered By Blogger