söndag 1 juni 2014

1 Juni!

Å så blev det äntligen första juni. Första dagen på sommaren! Dom tre sommarmånaderna har inletts. Tänk att man suktar efter dessa månader hela året och nu är dom här. Snabbt försvinner dom oxå... 

Det är två veckor kvar i skolan sen är det sommarlov. Då har alltså min lilla kille gått ett helt år i skolan. Ja jag vet att det "bara" är förskoleklassen men här har dom kört på i 190 som om det vore skola, läxa varje vecka osv, så ja, det känns verkligen som att han gått ett år i skolan redan. Nu ikväll ljudade han fram en hel mening! Han börjar bli så stor... Fina fina Milo. 

Rikard har varit ledig många dagar och jag som trodde vi skulle ha tid att slappa och bara göra inget, fick fel. Igen. Det har gått i hundranittio hela helgen. Vi har stor rensat garage och förråd, slängt grejer på tippen och sorterat massa som ska lämnas till loppis. Vi har varit iväg o tittat på riddarturneringar, Milo har hunnit ha feber en släng, vi har varit i Yngsjö och vi har varit hos familjen Rosenquist, idag har jag verkligen försökt och komma ikapp med städandet här hemma men det har gått sådär. Rikard o Lia var och storhandlade, sen har vi varit med på Lias sim som var sista gången idag och slutligen avslutades det med fika hos mormor och morfar som varit iväg hela helgen. Nu är vi rätt slutkörda... Som vi är varje kväll! 

Ikväll hos mormor

Ellis i vagnen I fredags på Hovdala slott. 

Spännande med riddare tyckte Milo - spännande med hästar tyckte Lia =winwin!



Inga kommentarer:

Powered By Blogger