måndag 28 april 2014

Härlig Försommar!

Vilken försommar vi har i vårt fina land just nu!  Solen gassar! Ungarna är ute från morgon till kväll. Milos öron var röda ikväll och man ser att solen tagit ordentligt. Dax att börja smörja in!

En oplanerad kvällstur till Bockeboda med skogspromenad och korvgrillning i tisdags var alldeles underbar! 
Liten blir stor... Ellis är 6 månader nu. Vänder sig, snurrar, tar sig fram som en jordfräs i soffan men inte direkt på golvet. Gåstolen har han däremot koll på, med den kan han ta sig fram! För det mesta en glad liten skit men när han blir arg blir han väääldigt arg och är svår att få tyst på. Kräker & dregglar konstant, idag har en liten liten tand tittat fram! Den syns inte så mycket men känns desto mer. Han älskar mat! Ersättning vill han inte ha mer, välling spottar han bokstavligen ut. Vår lilla lillebror börjar bli så stor... 

Ja ungarna är ute o leker hela dagarna/eftermiddagarna. Milo har med sig kompisar hem emellanåt och ibland är dom snälla och låter Lia få vara med. Nåt hon inte får är ju däremot att följa med dom när dom går iväg. Dom brukar gå en runda till lekplatsen eller lilla skogen, men hon är för liten för att följa med dom även om dom hade haft koll. Å varje gång blir hon såå ledsen så ledsen... Jag går ju med när jag kan men det är inte alltid det funkar med E och sen finns här ju alltid o göra här hemma med! Suktar efter en sån här lek/klätterställning. Gud vad roligt det hade varit att ha i trädgården, för båda två hade lekt massa där. Hade nog sysselsatt dom en del i sommar med när det är sommarlov med, vi har ju några lååånga veckor hemma innan R oxå är ledig. Men ja, dom är ju inte gratis... Men drömma får man väl? Har ju 73 Tradera auktioner som går ut i veckan men ja, 3 barn behöver sommarkläder med... Nåja drömma är gratis :) 


Nu är det snart sovdax. Ellis sover äntligen och dom andra två sover sen länge. Det är ingen lång egenstund man har på kvällarna längre.... Ska inte klaga för trots allt så sover ju Ellis iaf oftast hela natten och det är guld värt! 

Innan ikväll, redo för sängen. Som sagt, solen tar! Båda hade varit ute tills sju ikväll så dom tyckte knappt dom hade sett Ellis och var tvungna att mysa lite med honom. Goa, Älskade Ungar! 

Inga kommentarer: