måndag 16 september 2013

Lillebror.

Ja, det är en liten (eller ja, liten och liten...) Lillebror i magen. Förra veckan var vi på nytt tillväxtul och då minsann behagade han att visa snoppen hela tiden! Äntligen! Vi har gissat på pojke hela tiden, så nu fick vi rätt. Nu är det inte så lång tid kvar, 5 veckor ganska så exakt idag... Huuuu! Nervöst. Ser inte fram emot ännu ett snitt. Fast han måste ju ut så det finns inte så mkt att välja på här. Hoppas det går bra denna gången med...
Nu längtar jag efter att få träffa detta lilla troll som alltid bökar och har sig i magen. Dock lär han väl förbli namnlös, för vår fantasi är slut. Milo tycker på fullaste allvar att han ska heta Milo Två. Haha, vem vet, det blir kanske så om vi inte kommer på något!

På den lilla bilden uppe i hörnan ser ni snoppen:) Fantstiskt! 


Lilla Majken är fortfarande föremålet för all aktivitet här hemma. Barnen leker/letar/myser ständigt med henne. Hon börjar bli lite tuffare, går inte och gömmer sig hela tiden och kommer själv och vill leka. Underbar katt, hon underhåller oss verkligen. Hon har redan börjat försöka klösa där hon kommer åt, så igår beställde vi ett klösträd åt henne. Hoppas hon gillar det! 
Hur coolt som helst :) 


Idag är det studiedag, vilket jag hade missat när jag bokade tid till barnmorskan imorse så vi fick upp och iväg ändå. Det gick bra och barnen fick höra lillebrors hjärtljud, väldigt häftigt tyckte Milo att man kunde det! Milo längtar så mycket efter bebisen nu, Lia är nog nöjd med katten... ;). Jag vill att vagnen vi beställt ska komma, får nog vänta några veckor till men den bör hinna komma innan iaf. Vi har beställt en Bugaboo Buffalo från Holland. 
 
Japp, Lillebror får åka rosa vagn! Den var faktiskt snyggast var vi överens om, vi trodde redan då på pojke. Tror inte han bryr sig faktiskt. Kommer nog låta någon sy upp en sufflett i något fint mönster sen. 

Dax för lunch och sen playdate!


2 kommentarer:

pernilla sa...

Vilken fin vagn!! Inte kommer lille gossen att bry sig om att det e rosa på den :-)

mamma sa...

Jag längtar också Jessica... Klart det går bra denna gången med.... Tror även lilla Lia blir glad när lillebror väl kommit...

Powered By Blogger