tisdag 17 juli 2012

14 Juli. Framme!

Äntligen framme i Italien! Resan har gått över förväntan, jag är så otroligt stolt och imponerad av våra barn!! Lia har gnällt en enda gång och då var hon kissig och vi kunde inte stanna på en bra stund. Hon hade blöja på sig för säkerhetsskull, det går inte att stanna snabbt på Autobahn och kiss i bilen ville vi inte ha! Ändå hade hon Hållt sig. Så imponerad!!
Idag tog det lite längre tid att köra än vad vi räknat med, i ca 10 mil var det kö. Tog ju sin lilla tid! Men det gick bra och bu är vi här! Fin lägenhet med uteplats, trångt såklart men så är det ju. Milo var ivrig att bada så efter att vi käkat vår första italienska pizza gick vi till havet. Nu hade det dock blivit mulet och blåste upp till storm, när vi kom var det 30 grader och sol. Vi kände på vattnet iaf och det var helt ljummet. Underbart!! Hoppas verkligen på fint väder imorgon annars blir 2 barn väldigt besvikna.

Vi har ingen tillgång till internet, men jag kan uppdatera och spara och sen lägga upp när tillfälle finns.

Vi körde genom Österrike idag, jisses, så vackert där är. Milo var helt förundrad över alla tunnlar och borgar och vattenfall han såg! Lia satt tyst och tittade på Pippi hon;).

Nu är vi väldigt trötta efter 2 långa dagar resandes. Nu väntar sängen och förhoppningsvis sol och bad imorgon! Tänk att vi äntligen är här!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger