söndag 17 juni 2012

Dåligt...,

Dåliga uppdateringar jag vet... Men det händer inte så mycket. Allt lunkar på och jag bara väntar på semestern. Jag ska jobba 4 dagar till. Ja men höööör ni!! FYRA dagar! Sen är det 7 veckors semester! SJU! Längtar som bara den. Längtar efter att bara få vara, bara va hemma o slappa, mysa med barnen, slippa känna stressen varje kväll över att barnen måste i säng för dom ska upp så förbaskat tidigt, längtar efter att inte behöva få upp 5,30 nästan varje morgon. Längtar såklart efter sol och värme men den känns ju tyvärr långt borta. Hoppas vi får det i Italien iaf! Ser även fram emot midsommarafton som kommer tillbringas här hemma med världens bästa vänner.
Söndagsmys i soffan ikväll. Ofta ofta kryper Lia upp till Milo och sitter och myser. Det är så härligt att se, jag blir så varm i hjärtat av att se dom tillsammans så här.... 
Asså denna tös... Var på Eko idag och Lia hittade hyllorna med dockor. Hon var helt salig. Satte sig i gången och började prata med den ena dockan, helt förundrad över att den hade ett eget badkar. Ja den står nog HÖGT på önskelistan:) När hon skulle gå därifrån sa hon hej då till alla dockorna. Minst 10 Haj-åå duckan, hördes innan hon kunde gå från dom;)
Såpbubblor!

1 kommentar:

//Ulrica sa...

Det är tryggt att sitta hos brorsan ♥

Powered By Blogger