tisdag 29 juni 2010

Ljuvliga sommardagar...






Åhh sån underbar sommar det har blivit! Hoppas Hoppas Hoppas det håller i sig! Iaf när vi är på Öland. Det är bara 1½ vecka kvar nu nästan, nästa lördag åker vi! Så skönt! Vi ska iväg i helgen med, till Helsingborg. Ska ju bli toppenväder:).

Både i går och idag har vi lekt med Annika, Alfred och Algot. Idag har Milo och Alfred sprungit runt här hemma nakna heeela eftermiddagen och det såg så skönt ut! Såg dock ganska roligt ut när dom hoppas studsmatta;).

Båda poolerna är uppe och idag var det riktigt varmt i den stora med, jag har badat 2 ggr och Milo 3 ggr i den stora och konstant i den lilla. Så skönt, så underbart att vara lediga och njuta.

Lia är inte så himla glad för värmen dock, idag har hon bara haft blöja på sig, men ändå haft svårt för att både äta och sova... Har börjat med lite smakisar nu, hon tycker nog det är helt okej, men lika mycket kommer ut igen som man stoppar in känns det som:).










På Midsommarafton
Midsommar här hemma. Blir så glad när jag ser denna bilden, dom bästa vännerna samlade :)


Älskar att bada!!

En till som gillar att bada, brorsans hund hoppade rätt i! Skönt!


2 kommentarer:

Jenny sa...

Fina bilder!

mamma sa...

Vilka härliga bilder, så skönt med värmen, då barnen kan bara vara ute i polen och bada. Ska bli så mysigt att åka i väg med er och de underbara ungarana... kram mormor

Powered By Blogger