onsdag 24 juni 2009

Sommar, sommar, sommar!

Åhh vilket väder vi fått! Precis lagom till första semesterveckan dundrar det till med strålande sol och varmt varmt varmt! UNDERBART!

Dagarna går fort när man är ledig... Mycket tid har gått åt till altanen, men nu börjar den bli färdig. Ska målas en gång till ikväll och så ska en fönsterbräda fixas till, sen är den klar. Vilken skillnad det är! Nya möbler har oxå införskaffats. På lördag ska den invigas för då kommer Roger, Diana & Maja och Annika, Anders och Alfred hit och grillar. Ska bli riktigt kul =).

Midsommarafton tillbringades i Färlöv hos Mollan, Jocke & lilla Zelda och det var sjukt roligt! Jag å Lotta blev ganska bra i gasen, gud vad kul vi hade...

Idag har Cecilia & Liam varit här och lekt och i eftermiddag ska vi åka till min kollega Hanne i vinslöv och leka. Milo och hennes son "Talle" (som Milo säger, han heter Kalle såklart) ska få leka lite. Om Milo bara vill somna! Måste väcka honom kl 13 för vi ska va i stan halv två, men han vägrar somna. Såklart! Det som aldrig händer annars!

Milo älskar att skruva! Han tycker det är toppen när både Pappa & Morfar snickrar. Rena drömmen för honom ;)

Midsommarafton i Färlöv!


Milo på midsommarafton. Helt fashinerad av åskan, den har han aldrig hört innan.

Mysunge!

Det börjar lite försiktigt....

Men slutar alltid väldigt blött :)
BLÖT Alice!

Det finns inget bättre än att leka med Alice tycker Milo. Största idolen! Fnitter hela tiden, hon är ju så rolig och påhittig!



När vi var hos Lotta i måndags kom det en BRANDBIL och Milo fick äran att sitta i den och testa hjälmen. Hjälp, vilken lycklig unge! Vilken underbart snäll brandman som tog sig tid till det. Milo fick inte fram ett ljud!


1 kommentar:

Lotta sa...

Hihi, ja sjukt kul hade vi! Med betoning på sjukt :). Tack för en trevlig kväll, vi får ta en repris hos mig när jag kommit i ordning!

Powered By Blogger