söndag 20 juli 2008

Semestern i Helsingborg...

Så var vi hemma igen från trevliga dagar i Helsingborg. Vi var i Helsingör, inne i Helsingborg och på Väla. Och självklart mös vi på campingen oxå!
Tack kära (gamla) grannar för en trevlig semester!


Milo första kvällen i husvagnen. Han sov som en stock där! Det är jobbigt att campa och vara ute hela dagarna...


Lilla söta Maja i förtältet.



Milo & Maja käkar frukost. Milo har en viss förkärlek till att mata Maja, hihi. En dag när vi satt och åt hade plötsligt Maja potatismos på hela kinden. Det var Milo som försökt sticka in skeden i hennes mun! Så gulligt! Fast stackars Maja grimaserade, hon gillar inte mat riktigt ännu ;)

I väntan på bussen som skulle ta oss till Helsingborg...


Milo väntar på båten till Helsingör och leker lite i en mindre båt sålänge.

Mammorna i Helsingör. Vi blev allt lite luriga av en drink grabbarna kom med till oss. "Filurr" hette den och ack så filurig man blev av den då ;)

Vi tackar den som valde vår campingplats. Precis bredvid vattenkranen, vilket Milo såklart upptäckte direkt. Som tur var kunde han inte skruva på kranen själv, men han var attans så kvick dit när någon var där!



På tisdagskvällen kurade vi alla in oss i husvagnen för att spana på lite Allsång på Skansen. Milo tyckte det var hur mysigt som helst, han satt där ganska lugnt och käkade vindruvor. Synd bara att den allsången var den sämsta nånsin...
*morr*

När vindruvorna var slut lekte han med sina älskade nappar lite. Radade upp dom så himla fint, ända tills han kom på att han kunde slänga ut dom genom fönstret. Inte lika skoj tyckte Mamma & Pappa som fick springa och hämta dom...


På campingen fanns "Luftkuddeland" med massa hoppgrejor! Uppskattat av Milo även om han egentligen var lite för liten för dom flesta sakerna...


Stor kille kan åka själv!



Att skruva med Pappa, finns det ngt bättre eller?



Milo & Maja myser på filten. Båda i fina fina Molo dressar! Vi hann såklart med lite shopping oxå, innan jag åker nånstans kollar jag alltid upp vilka intressanta affärer som ligger i närheten. Vi har ju knappt nån här i stan så det är ju superkul att få se på allt fint på riktigt. Jag shoppade Molos nya planetsuit till Milo och Maja fick underbara poetry, förhalva priset dessutom! Lyx! Milos storlekar finns aldrig kvar på rea... :( När vi kom i den ena butiken (http://annacill.e-butiken.se/) och jag fick skriva upp mig på maillistan, så kände hon igen min email. :-D! Då är det banne mig illa! Ja, jag har handlat där en hel del hehe. Det var kul att se butiken på riktigt och hon som hade den var ju toppentrevlig!

Dax att åka hem! Milo skruvar upp stödbenen.

Milo är helt otrolig på att lära sig sådana saker. Rikard skruvade ner stödbenen i måndags när vi kom dit, i torsdags hittade Milo veven och kom ihåg direkt vad man skulle använda den till. Jag har aldrig varit med om en 17 månaders som verkligen lär sig sånt utan att blinka! Han går ständigt med en skruvmejsel i handen och ska skruva på ngt. Säger man till honom "skruva lite där" och pekar på en skruv, knallar han dit direkt och börjar skruva. Min lilla fixare!

Ja, det var allt för denna gången. Nu är vi hemma igen. Vi hade tänkt åka vidare till Öland, men det skulle ju regna hela helgen, så vi väntar tills på torsdag kanske. Verkar som att det ska bli fint då. Och tur var det väl att vi åkte hem, för igår vaknade Milo efter sin middagsvila och hade 39,6 i feber. Idag är den "bara" 38,5 men han är så gnällig och trött så jag undrar om det är ngt annat på G oxå.. Vi hoppas det går över fort iaf, så vi kan fortsätta semestra med vår husvagn!

2 kommentarer:

Familjen Lo sa...

ojoj, Milo har ju med blivit en riktigt stor kille nu! Är inte små bebisar vi har längre utan pojkar! =) Har lagt in lite nya bilder på Lo nu, lovar ska bättra mig! Hoppas med vi ses snart! Kram från oss!

miranda sa...

oj vilket myspys :-) & fina kläder har dom bägge två! ja, det var ju synd att ni sticker till öland precis när vi ska till vimmerby
:-( vi får ta & träffas sen, vi har två veckor kvar på denna underbara semester!! pusselipuss från familjen blixt/jarl

Powered By Blogger