söndag 6 juli 2008

Helgen...

Åh vad fint väder det varit nu ett tag! Synd att det verkar vara slut på det nu... Men nästa vecka får det vara dåligt med, sen är det semester och då får det banne mig bli fint! *bestämmer* Nu har vi bestämt att vi ska åka en liten tur till Helsingborg med Roger och Diana och lilla Maja. Ska bli så kul!

Vi har varit i forsakar och badat 2 ggr, Milo fullkomligt älskar det! Lagom varmt i vattnet med, i havet är det väl iskallt. I poolen är det runt 27-28 grader och i barnpoolen ännu varmare. Jag har alltid tyckt bäst om att bada i pool. Milo älskar att bada och han var helt i exstas över att man verkligen kan bada UTE, dom 2 bästa sakerna liksom :).

I fredagskväll var vi hemma hos min moster och grillade och spelade kubb, riktigt kul var det. Milo älskar att vara där. Han älskar Alice, deras studsmatta och deras höns. Han höll igång till halv tolv på natten!

Igår var vi och spelade Minigolf och åt glass i Åhus med våra gamla grannar, det var hur najs som helst (även om jag är urkass på minigolf).

Lite bilder då;


Bada bada bada!


Milo och Alice badar. Lika fina soldressar, dom är verkligen toppen. UV 50++ och man behöver bara smörja in ben och armar.
Bada med Pappa är bäst!
Underbara söta Maja var oxå med och badade, men hon tyckte det var lite kallt i vattnet. Bättre uppe på täcket med Mamma och Pappa!

Hemma i sandlådan



Milo spelar minigolf :)





1 kommentar:

miranda sa...

ooo, ser mysigt ut! visste inte att det finns bad i forsakar - får vi testa någon dag. skulle bada på kantarellen i fredags med vi kom dit elva & dom öppnade ett. så det blev en tur till havet istället & sen var vi lagom trötta tills dom öppnade :-) så det får bli bassängen en annan dag. ha det najs, kram från mej

Powered By Blogger