måndag 11 februari 2013

För 3 år sen...

så var väntan på morgondagen väldigt nervös! Å nu har vi en 3åring att fira imorgon. Jag förstår inte riktigt hur hon kunde bli TRE år?! Denna lilla busa... Just nu inne i värsta 3års trotsen. Lia har alltid haft humör, i höstas tyckte vi det hade blivit bättre men nu. NU! Jäääädras. Hon skriker och vrålar och tar till allt för att få som hon vill. Det får hon dock inte, men inte ger hon sig för det. Det ligger inte för Lia att ge upp;). Hon är antingen glad eller förbannad, det finns inget mellanläge.
Utbrotten kommer ofta ofta nu, men däremellan är hon världens goaste. Hon pussas och kramas och säger "Älkar dig Mamma!" flera gånger om dagen. Hon älskar att sjunga och dansa, sjunger med i alla kända barnlåtar fast bäst är fortfarande pippilåten som dock börjar få en stark konkurrent i Min Lilla Ponny. Älskar hästar, katter, hundar och alla andra djur som är söta. Leker mycket med sitt pippihus, sina barbie och tycker om att rita och pyssla och klä ut sig, gärna till prinsessa med klackaskor och allt. Hon släppte ju blöjan för ett år sedan nu på dagen och strax efter sommaren slutade hon med den på natten. Hon "Kan fälv" väldigt mycket. "Lia Kaaaan!" eller "Lia vill inte!!" får vi höras väldigt ofta.... Det är fortfarande en busig liten påhittig skrålla, är det tyst bör man kolla vad Lia gör o det snabbt, för det slår sällan fel;).

En av mina absoluta favoritbilder. Vi har precis kommit hem från BB och Milo ger Lia en present han valt ut med Mormor och Morfar. Han var såå stolt och höll henne länge, länge. Lia är 2 dagar, Milo ska fylla 3 om några dagar. Lika gammal som Lia är nu. 

Älskade Älskade barn...

2 kommentarer:

mamma sa...

Ja det är inte klokt vad tiden går fort. Dom är så goa barnen, så tack för det bästa som finns !! Våra härliga roliga Milo o Lia.... kram

Malins blogg sa...

Nu var det så där länge sedan igen jag var in här. men fick bara lov att skriva när jag läste detta inlägg, det låter EXAKT som vår Lia ;-) fast hon är bara två år :-) Envis och bara sååååå himla ARG så det flyger saker,hon bits och skriker kastar sig på golvet när det inte går som hon vill, och därimellan sååå hilma go och glad, sjunger och dansar med ögonen FULLA av bus...hehe...återigen, läskigt att det kan vara så lika. :-)

Powered By Blogger