torsdag 28 augusti 2014

Stort...

Idag fick denna grabb gå hem själv från skolan. Jag höll på att fega ur i morse o då sa Milo "men mamma! Jag är faktiskt snart åtta!" 
Nej du lille vän du är 7,5!! Men okej, han fick gå hem själv. Å fixade det superbra. Är ju så fruktansvärt nervös för vägen bara... Men jag vet att han är noga och tittar sig för. Men ÄNDÅ! 



Tiden alltså... Den springer!!

söndag 17 augusti 2014

Sommaren som försvann...

En dag är det kvar av detta sommarlov och jag sitter här och kan inte riktigt fatta att det redan är över? Hur kan sommaren gå så fort men vintern så långsamt? Denna sommaren har verkligen flugit fram! På tisdag börjar Milo ettan och det går  knappt att förstå! ETTAN! Min lilla påg!
Vi har gjort så mycket i sommar så det är inte klokt...

Nu är som sagt hösten snart här, både igår och idag har det varit kyligt i luften. Ganska skönt ändå, för en varm sommar, det har vi haft! Både här hemma och i Italien.

Barnen har blivit så stooraa! Idag har Lia varit på sitt första barnkalas. Hallå, vad hände...Min lilla tös! Hon har även varit på "Prova på" ridning och är nu (äntligen enligt henne) inskriven på ridskola... Min lilla lilla tös...







Vackra Lia-Fia! Så rolig. Så bestämd. Så envis. Så klok. Så jobbig! Så älskad,
Hon var så stolt att hon skulle få gå på kalas. "Då måste man ha faarg i håret! Låsa!" Ja såklart man måste!
Hon tyckte direkt jag skulle köra när vi kom dit, hon skulle vara där själv minsann. Enorm skillnad mot när Milo gick på sitt första kalas och då var han över 5... Denna tösen kommer nog alltid att reda sig själv, det är jag inte så orolig för. 



Powered By Blogger