torsdag 30 april 2009

Äntligen!

Äntligen är Rikard hemma. Dock så jobbar han idag igen, fast att han inte skulle. *suck*

Innan vi hämtade Rikard igår åkte vi till Lee & Magnus i Malmö. Deras barn Alexander och Isabel är 2 och 3½ år och Milo hade såå himla roligt! Han fann sig till rätta där direkt och det var som om han varit där varenda dag. Han har aldrig varit där innan och det är väl nästan ett år sen vi senast sågs. När jag skulle köra och hämta Rikard vid tåget vägrade han följa med. Jahopp. Så han fick stanna. Jag trodde han skulle bli ledsen när jag väl kört, men icke. Han hade såå roligt!! Ungarna fick till världens vattenkrig oxå, det var så härligt väder igår.

Tack till Lee & Magnus för en toppendag och för god mat!

Ikväll kommer Daniel & Miranda hit och grillar och sen får vi ge oss ner och se på Elden.

Ha en trevlig valborg alla!












söndag 26 april 2009

Helgen!

Ja så var helgen över. Vilket väder vi haft! Helt otroligt, nästan sommarvärme. Hoppas den håller i sig nästa helg med, men det är ju valborg och då brukar det ju vara svinkallt...


I lördags var vi först inne i stan en runda, letade keps till Milo i varenda affär. Ungen vägrade! Slängde av både kepsar och solhattar och sa "NEJ!". Happ. Höll på att ge upp, men så gick vi in på polarn och pyret, vilket jag gör väldigt sällan... Satte på honom en keppa där inne. "JAA! Milos! Sååå!". Han är ju för rolig!! Direkt visst han att det var den han skulle ha, så det var bara att betala och se glad ut. Snabbt fick jag betala med och expediten fick klippa bort lapparna för den skulle såklart på direkt. Nu tar han inte av den. Kör ner den långt ner så han knappt ser och blir ARG om man ändrar den. Nåja. Hoppas det är nyhetens behag ;)

Igårkväll var Mollan & Jenny här och även Diana och Maja en liten stund. Vi käkade tacos, var på lekplatsen och satt och snacka skit hela kvällen. Otroligt najs, tack tjejer för en bra kväll!!

Idag har det varit riktigt varmt och i eftermiddags tog vi med oss lite fika och åka in till Tivoliparken med Lotta. Det var väldigt trevligt, Milo tyckte det var superskoj på lekplatsen där och jaga ankor är ju alltid kul. Synd bara att alkisarna skrek UNGJÄVEL efter honom för att han "plågade ankorna" som dom sa... Tur att dom är så himla bra iaf... Nä fy vad ledsen man blir och obehagligt var det så vi gick därifrån ganska snabbt. ÄCKEL!!

Ikväll var vi ute hos Alice en stund så Milo fick leka lite och hoppa studsmatta. Nu sover han, han har blivit såå duktig på att somna själv och det är så skönt. Hoppas bara det håller i sig.

Imorgon är det jobb & dagis!








fredag 24 april 2009

Fredag kväll. Eller natt kanske?

Fredag kväll. Har varit hos Mamma och Pappa ikväll och fått god mat. Milo höll sig vaken till halv elva (rekord!) och var såå trött nu när vi kom hem. Vi tog på jamas, bytte blöja, borstade gaddar. Sen gick jag för att fixa välling. När jag kom tillbaka hade han gått in i sin säng och laggt sig, gullegubben. Han snarkade som en stock, så det var bara att hälla ut vällingen.

Imorgon på dagen ska vi till stan och kolla läget, sen på kvällen kommer Jenny & Mollan & Zelda hit och myser lite. Det ska bli riktigt trevligt!

Söndag vet jag inte riktigt vad som händer. Hatar söndagar och framförallt när man är själv!

Seeen är det måndag och då kan jag ääntligen jobba igen! Ja, jag antar det iaf. Milo hostar såå fruktansvärt fortfarande, men jag hoppas verkligen det släpper i helgen. Vi har ju varit hemma en hel vecka nu och det är såå tråkigt. Han har varit hängig och gnällig och riktigt förkyld idag med, hoppas han kryar på sig nu...






onsdag 22 april 2009

Ensamma...

Så har R åkt till Kina. Det känns tråkigt och ensamt. Milo blev ledsen när tåget åkte iväg. "Pappa tååg... Pappa Milo!" När vi kom till bilen började han gråta och tyckte att Pappa skulle sitta bredvid honom. Hela kvällen har han gått och sagt "Pappa tåg". Stackars ungen tror väl att Pappa ska sitta på tåget hela veckan nu, Haha!

Annars händer det inte mycket. Ingenting rättare sagt. Milo har haft feber hela veckan och jag har varit hemma. Inte mycket feber, runt 38, men med förkyld och hosta. Hostan blev värre idag, jag som trodde i förmiddags att jag skulle kunna jobba. Inte det nej. I eftermiddags kom febern och med den en grym hosta. Hoppas Hoppas jag kan jobba på fredag, men det ser ju mörkt ut... :( Hör hur han hostar från sitt rum nu, trots hostmedecin när han somnade vid 20... Tiden går ju inte fortare för att man sitter hemma precis. Nåja han har ju inte så mkt feber så korta stunder kan vi ju gå ut iaf.

Goa unge, han är så rolig nu! Så många ord som ploppar upp hela tiden, uttryck och även meningar har börjat bubbla fram. Såna knäppa idéer och upptåg så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag brukar dock skratta, även när man inte ska... ;) Som när han säger "satan" då är det riktigt svårt att hålla sig för skatt! Nu kommer han väl snacka om "pappa tåg" i en vecka eller så..;)


Orkade köra lite traktor igår...


Sov middag igår med sitt älskade "Bää" som numera är en ständig följeslagare hemma hos oss. Så fort han ska sova eller är trött/ledsen vill han ha Bää. Han har själv döpt honom oxå. Så gulligt så, även om Bää mest liknar en använd gammal ryamatta :)




Milo älskade Pappas resväska! Som han kört runt med den här hemma och på perongen ;). Får nog hämta in vår lilla imorgon så han kan leka med den.



Nej nu är det väl snart dax för mig att sova, klockan är 23.04 nu. Är alltid svårt att somna första natten själv. Man skulle haft en stor vakthund som skyddade, lilla Knoen blir inte många rädda för. Det är väl snarare hon som springer och gömmer sig! När man hade trubbnos hemma var man aldrig mörkrädd iaf... Måste visa denna urcoola bilden vi tog på trubb för nån vecka sen!


Såå bra är den! Han jagar Milos såpbubbla, den tokern...

Nu ska jag gå in i sängen, titta på ett Baywatch avsnitt och se hur lång tid det tar innan Milo kommer traskandes...

Natti!

söndag 19 april 2009

19 April

Dax att uppdatera kanske...!
Helgen snart slut igen, jag fattar inte vart tiden tar vägen. Denna helgen har vi hunnit med Ekohallen, Middag hos Phong & Nina i Åhus, Kalas för min Pappa, några skogspromenader och lite slappande här hemma. Det är skönt att våren är här och att den är så pass fin som den är! Milo älskar att traska runt i skogen och det är skönt att komma ut lite.

På onsdag åker Rikard till Kina, vilket ingen av oss ser fram emot. Milo kommer sakna sin pappa, han frågar alltid efter honom när han inte är hemma. Jag är ju alltid så trött efter jobbet så jag vet inte riktigt hur jag ska orka själv... Milo kan vara överjävlig att somna ibland, 1-2 timmar är inget ovanligt. Mitt tålamod räcker helt enkelt inte till efter en hel dag med en enormt hög ljudvolym på jobbet och skrikiga, bråkiga ungar...
Men vi ska hålla oss sysselsatta så veckan går fort... Han kommer hem igen på onsdags kvällen/natten den 29 beroende på om planet är i tid eller inte. Sen är vi lediga allihopa på valborg, så det blir en kort vecka. Skönt!

Milo igår hemma hos Phong & Nina. Han blev helt kär i Antons damsugare!

Så fick han åka gräsklippare med, eller "traktor" som Milo tycker att det är...

Världens Bästa Ungar!

Milo körde Moa hela vägen hem från Mormor & Morfar idag. Lika lyckliga var dom båda två, den lata hunden och den galna ungen!

onsdag 15 april 2009

Envis Milo...

Pust vad jag är trött!! Dum som jag är så trodde jag faktiskt att Milo oxå var det. Efter att ha varit på dagis mellan 9-16, efter det en lång skogspromenad då han gick själv nästan hela vägen, ett bad uppe på det, så tycker man att vilken 2åring som helst borde störta i säng. Inte Milo inte. Han envisades i lite mer än en timma med att inte somna. Jag la ner honom i sängen om och om igen, satte mig utanför rummet och väntade. Jodå. Han kom varje gång. Asgarvandes vad man än sa. När klockan var tio i nio fick jag lägga mig bredvid honom och i stort sett hålla fast honom, sen somnade han på ca 5 minuter. Envisare unge får man leta efter!!! Jaja, det kan han ju ha. Imorgon är det JAG som väcker honom halv sju. HAHA - lika gott åt honom!

Jobbar 7-30-14 både torsdag och fredag. Skönt.

Nu ska jag stupa i säng efter ett underbart avsnitt av Greys Anatomy. *löve it*

2 dagar kvar denna veckan. Fasen vilken seg vecka - vill bara vara ledig. Vi har varit extremt många barn dessa dagarna och man är helt slut i huvudet - & har en fin huvudvärk - när man kommer hem.



Morfar, Milo & Mormor i söndags nere i Åhus.



Har ju glömt visa Milos nya favvobyxor som han fick i påskpresent. Fristads jobbarbyxor :) han är såå söööt i dom! Och det är väldigt noga att verktygen är på rätt plats i byxorna.. ;)


måndag 13 april 2009

Påskhelgen!

Nu är påskhelgen strax slut... Tyvärr tar ju alla helger slut förr eller senare. Vare sig man vill eller ej ;).

Skärtorsdagen:
Jag & Milo var inne hos Lotta på förmiddagen och fikade. Milo ÄLSKAR tant Lattas affär!
Efter det var det storstädning här hemma och sen bar det av mot Yngsjö på lite kalas.
Långfredagen:
Började med frukost/kalas hos Familjen Rosenquist. Mycket trevligt! Milo studsade studmatta mest hela tiden...
På kvällen var Lotta m.Påg här och det var ännu trevligare :)

Påskafton:
Skånes Djurpark hela dagen! Underbar dag!
Påskdagen:
Förmiddagsfika hos Mollan & Jocke i Färlöv, en tur till Biltema för att köpa en 3hjuling åt Milo.
På kvällen var det middag hos Mamma och Pappa.
Annandag Påsk:
Lugn dag... Varit ute en runda på förmiddagen och på eftermiddagen var vi i Åhus och käkade glass. *Jobbångest*
Långfredagen:
Milo Älskar Morfars Bil!


Skånes Djurpark Påskafton 2009



Annandag Påsk

Nya fina 3hjulingen som Milo är jätteduktig på att cykla på!
Tack Farmor!

Vid havet i Åhus....



tisdag 7 april 2009

Älskade kamera!

Sötnosen igår

Bus!

Hoppa soffan är en klar favorit, Vare sig man är sjuk eller inte!




Rutschkana!




Å lite dreggel ;)

Weee!

Underbara söta unge...


Milo älskar att gunga!

Åhh en Traktor!


Sunset in Kööbinge

Powered By Blogger