måndag 24 september 2007

Polen 20-23 september

På båten dit. Hej Polen!

Sover med Mormor

Sover i vagnen. Jobbigt att vara på semester...


Första karusellen. Toppenkul!




Sötast i badrocken!




Allra finaste sängen


Massa att titta på!



Helt slut på båten hem...

söndag 16 september 2007

Tiden går...



Oj vad tiden går! Att skriva blogg har vi nästan glömt bort, vi får bli bättre på det!

Till helgen blir Milo 7 månader. Oj oj, stoora killen! På torsdag åker vi till Polen, det ska bli jättekul o skönt att komma iväg. Torsdag-söndag, oj vad packning vi kommer ha. Det är ju så när man reser med små pluttar, även om man är iväg i 2 dagar eller 2 veckor så är det nästan samma packning. Men det ska nog gå bra!

Vi har börjat på babysim, varje tisdag klockan 16. Milo tycker det är hur roligt som helst! Han bara skrattar och skriker och plaskar och är supernöjd. Verkligen en höjdare!
På onsdagar går vi på Babyrytmik och det är oxå underbart roligt. Där var runt 20 bebisar och alla blev tysta när dom började spela och sjunga. Jag vet ju av erfarenhet att man märker skillnad sen när dom börjar i förskolan, vilka som gått på babysång och vilka som inte har det. Dom som gått kan många sånger, sitta ofta stilla i samlingen och hänger med och vet vad som gäller. Det är kul att ha lite aktiviteter under veckorna och nu är Milo så stor så han uppskattar att träffa andra barn. Det är så roligt att se dom små "prata" med varandra och ha glädje av varandra!



Lite kort:

Funderaren Milo... Undrar vad som rör sig i hans lilla huvud?





Milo sitter själv nu, även om han allra helt står upp och hoppar i knäet hos någon...


Milo gungar på lekplatsen. Det var toppenskoj!


I hoppgungan i sina coola MOLOkläder :)

Powered By Blogger